Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Nyelv váltás

HungarianEnglishDeutsch

Kategóriák

Hírlevél

RCHUNGARY @ www

Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

   Elérhetőségeink                                                      

   Raktár cím:   József Attila utca 55/B
                       2011 Budakalász, Magyarország
   Phone:          +36-26-340009
   E-mail:          webshop@rchungary.com 
   

Termék részletekDX9 BLACK EDITION 2,4 Ghz DSMX Spektrum SPM9900EU - csak adó

Raktárkészlet: NINCS
DX9 BLACK EDITION 2,4 Ghz DSMX Spektrum SPM9900EU - csak adó
164 990 Ft
Nincs raktáron
DX9 BLACK EDITION 2,4 Ghz DSMX Spektrum SPM9900EU - csak adó
 • DX9 BLACK EDITION 2,4 Ghz DSMX Spektrum SPM9900EU - csak adó


  A DX9 ismert a megbízható spektrumtechnológiáról és az intuitív működésről. A Black Edition segítségével a távoli vezérlő prémium verziója már elérhető azok számára, akik még többet akarnak. Természetesen a DX9 Black Edition hangkimenettel, 250 modullal és vezeték nélküli tanár / diák funkcióval rendelkezik. Az intuitív Airware csomag egyaránt alkalmas repülőgépek, helikopterek és vitorlázók programozására, így minden modell pilóta kihasználhatja a legkorszerűbb létesítményt.

  A hangkimenet lehetővé teszi a pilóta számára a kritikus telemetriás adatok és az adó funkcióinak észlelését anélkül, hogy szem elől tévesztené a modellt. A DX9 pl. be kell programozni, hogy bejelentsék az aktuális repülési körülményeket, vagy ha szükséges, bizonyos feszültség- és hőmérsékletértékeket. Ha riasztást indít, akkor nem kell néznie a képernyőt, hogy lássa, mi folyik itt, a DX9 megmondja.

  Alapértelmezés szerint a DX9 angol nyelvű fájlokkal van felszerelve, más nyelveken, pl. természetesen németül is letölthetőek.

  Vezeték nélküli tanár / hallgatói funkció
  A DX9-ben egy edző csatlakozó található. A tanárnak lehetősége van arra is, hogy vezeték nélkül csatlakozzon a DSMX Student Transmitterhez. Miután a DX9 egy másik adóhoz van kötve, a ModelMatch technológia biztosítja, hogy bármikor újból csatlakoztatható, anélkül, hogy átmegy a kötési folyamaton.

  A spektrumösszetevők előre programozása
  Ez az innovatív funkció a DX9-et egy új generációs Spektrum komponensekkel szereli fel, amelyek közvetlenül a távirányítón keresztül programozhatók.

  250 modell tárolóhely
  A DX9 fel van szerelve 250 belső modellmemóriával. A beépített DX9 memória nagy kapacitásának köszönhetően ritkán, ha valaha kényszerül a modellek áthelyezése a főmemória és az SD kártya között. Ráadásul a beépített memóriában való navigálás sokkal könnyebb, hiszen csak modellmemóriák vannak, amelyek tartalmaznak egy modellt, ezért nem kell az üres memóriába átköltöztetni, vagy el kell távolítani a modelleket, ha törli őket.

  Széleskörű szoftvercsomag számos programozási lehetőséggel
  A programozás során a DX9 a leginkább összehasonlítható a Spektrum DX18-mal. A bevált SimpleScroll felület megkönnyíti a navigációt, és minden információ világos és élesen megjelenik a háttérvilágítású LCD képernyőn.


  Kézbesítés:

  2000mAh 2S Li-Ion Adó Akkumulátor (mellékelve)
  12V tápegység
 • Gyártó/Forgalmazó
  Spektrum
  Gyártó/Forgalmazó Cikkszám
  SPMR9910EU
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  106SPMR9910EU